povratak

Novosti

OTVORENI POZIV KANDIDATIMA / KANDIDATKINJAMA ZA RADNO MJESTO POLIRER / POLIRERKA

Hrvatski novčarski zavod provodi testiranje kandidata za radno mjesto POLIRER/POLIRERKA, odgovornog za poliranje, brušenje, pjeskarenje i servisiranje čeličnih alata za kovanje medalja i druge poslove.

 

Formalni uvjeti su srednjoškolsko obrazovanje u trajanju najmanje 3 godine metalske, strojarske ili druge odgovarajuće struke vezane za obradu metala (zlatar, urar, graver, precizni mehaničar, alatničar, tokar, glodač, brusač, dizajner plemenitih kovina ili slično zanimanje); poznavanje osnova rada s računalom.

Poželjne osobine kandidata su smirenost, strpljivost, preciznost, sposobnost uočavanja detalja, odlična usklađenost vida i pokreta.

Kandidati koji budu uzeti u razmatranje mogu biti pozvani na testiranje koje se sastoji od ručnog poliranja manjih ravnih površina čelika do visokog sjaja.

Datum testiranja ovisi o broju prijavljenih kandidata o čemu će biti povratno obaviješteni.

Zainteresirani kandidati slobodni su iskazati svoj interes i javiti se na e-mail adresu hnz@hnz.hr s naznakom "POLIRER", dostaviti kontakt podatke (e-mail, broj telefona) te opisati ili priložiti svoj životopis.

 

Hrvatski novčarski zavod nije zakonski obveznik provedbe natječaja prilikom zapošljavanja.

Svi dostavljeni podaci kandidata koji sadrže osobne podatke koristit će se samo u svrhu provedbe ovog postupka i po dovršetku će biti brisani.

Kandidati koji su suglasni da se njihovi podaci koriste za kontakt i u slučaju eventualnog drugog budućeg postupka zapošljavanja moraju navesti da su „suglasni da se njihov interes, kontakt podaci i životopis pohrane u kadrovskim evidencijama te da ih Hrvatski novčarski zavod može kontaktirati i u slučaju kasnijih postupaka zapošljavanja“. Bez obzira na suglasnost, podaci kandidata koji ne odgovaraju potrebnim profilima, bit će brisani.